Information

Beställning

Leverans

Samtliga stugpriser är med moms och frakt inräknat (olossat). På tillbehör som beställs separat före eller efter stugleveransen tillkommer frakt. Priserna gäller för leverans i Sverige.

Produkter

Våra produkterna är byggsatser för montering på plats. Vi levererar material som är knutat, kapat, numrerat med ritning och klart för montering. En normalhändig person klarar monteringen själv. För goda råd se denna sida. Vill man inte montera stugorna själv kan vi ibland hjälpa till med detta. Ring och kolla. Annars är det bara att anlita en lokal snickare.

Special

Om standardstugorna inte passar Erat behov räknar vi gärna på special. Vi tar även fram ritningar till bygglov.

Vi behöver då:

– En enkel skiss på hur ni har tänkt det

– Veta vad ni vill ska ingå i byggsatsen.

Beställning kan göras med telefon eller mail.

Vid beställningen behöver vi veta:

– Leveransadress

– Fakturaadress

– Telefonnummer för leveransavisering lastbil.

– Leveransdag datum

 

När vi fått beställningen skickar vi en faktura på hela beloppet. Innan vi skickar stugan måste 50% av beloppet vara betalt.

Resterande 50% betalas 10 dagar efter leverans. Ett alternativ till detta är att köra efterkrav på Schenker.

I priset ingår frakt till leveransadressen med vanlig lastbil. Ni står för att lyfta av materialet från bilen. Hjullastare eller stor traktor med frontlyft är lämpligt. Vikten på stugorna står här på hemsidan. Alternativt skickar vi stugan till er närmaste Schenkerterminal och ni hämtar den där. Tänk även på att lastbilen ofta har släp och måste komma in och ut från platsen.

Lastbilschauffören ringer er några timmar före leveransen på angivet telefonnummer.

Har ni svårt att ordna lossning kan ni ringa så hjälper vi till.

Leveranstid

Många av stugorna lagerförs och har bara några dagar leveranstid. Special och ej lagerförda produkter kan beroende på beläggning i fabriken ta allt från 2 till 10 veckor.

Kontakta oss